POPIS PRODUKTU

PERFORMANCE BOOSTER - Ryno Power Gladiator poskytuje vynikající posilovací cvičení. Obsahuje dvě formy kofeinu, čistého kofeinu a extraktu z 50% semena z guarany, které vám dodají energii, která zvyšuje Váš výkon pro cvičení.


VYTRVALOSTNÍ TRÉNINK - Tento před tréninkový prášek pomáhá zlepšit vytrvalost a je ideální pro dlouhé tréninkové hodiny v posilovně nebo intenzivní sportovní akce. Je ideální pro vytrvalostní aktivity, jako je cyklistika, triathlon, motokros, akční sporty atd.


GENETICKY NEUPRAVENÉ LÁTKY - Každé balení Ryno Power Gladiator obsahuje přírodní příchutě bez geneticky upravovaných látek. Je nabitá vytrvalostními přísadami, jako je Rhodiola (vyšuje jeho odolnost vůči působení fyzického a mentálního stresu, snižuje únavu a zlepšuje výkonnost)  a ActiGin (posiluje vytrvalost a regeneraci) které zlepší výkon pro lepší trénink.


PŘÍCHUT JAHODOVÉ LIMONÁDY - Narozdíl od některých práškových nápojů na cvičení nemá tato plodina silnou nebo nepříjemnou chuť. Gladiator Pre-workout prášek má aroma jahodové limonády se sladkou, ale zdravou chutí. Je přírodně ochucená a oslazena stevií.


Dávkování - Pro mírné cvičení, jako je motokros, jízda na kole a jízda na horském kole, nebo pro čistou ranní energii, vezměte jednu odměrku tohoto doplňku. Pro pokročilý trénink si vezměte dvě odměrky předtím, než půjdete sportovat.

Hmotnost: 150g

Napsat svou recenzi

Ryno Power Gladiator Pre-Workout

Ryno Power Gladiator Pre-Workout

Ryno Power Carbo-Fuel

Napsat svou recenzi

související zboží