POPIS PRODUKTU

ZDOKONALENÁ HYDRATACE - Tento sportovní doplněk zobrazuje pokročilý vzorec elektrolytu, který zajišťuje optimální hydrataci, aby Vám pomáhal i po několika hodinách tréninku.


RYCHLEJŠÍ ZOTAVENÍ - každá dávka obsahuje 3 gramy BCAA, které přirozeně snižují svalovou únavu, zvyšují dobu zotavení, snižují ztrátu aminokyselin ze svalů a pomáhají vstřebávat bílkoviny, takže vaše tělo bude odpočívat a připraveno na další výkon.


OBSAHUJÍ CARBO-PALIVO - Hydration fuel je smíchána s naším vlastním carbo-palivem, aby poskytla směs, která okamžitě posiluje a udržuje energii vašeho těla. Dávka obsahuje 30 gramů uhlovodíků bez GMO, které Vám umožňují dosáhnout lepších výsledků.


OBSAHUJE GLUTAMINE - Jak intenzivní trénink postupuje, hladiny glutaminu v těle jsou vyčerpány, což vede ke snížení síly, vytrvalosti a regenerace. Dávka produkt obsahuje 3 gramy glutaminu, které vyváží hladiny těla pro dosažení optimálního výkonu.


BOHATÝ NA ŽIVINY - Tento vzorec obsahuje D-Ribose, což je látka, která působí jako motor buněk těla, což umožňuje buňkám fungovat ve vysokém výkonu. Obsahuje také sodík, vápník, draslík a hořčík, které tělu pomáhají během cvičení.

DÁVKOVÁNÍ: Smíchejte 2 odměrky Hydration Fuel na 350-600 ml vody 30 minut před vaší aktivitou a pokračujte v pití po celý den!

Hmotnost: 907g

Napsat svou recenzi

Ryno Power Hydration Fuel - Fruit Punch

Ryno Power Hydration Fuel - Fruit Punch

Ryno Power Carbo-Fuel

Napsat svou recenzi

související zboží